26 de gânduri despre „Perspectiva profetica – 2012 / Lazar Gog

 1. salut,
  sunt nou aici, am gasit pe google site-ul tau cand am cautat lazar gog. am ascultat mai multe predici de-ale dansului. recent am ascultat (de pe resurse crestine unde apare ca nou) „Claritatea sfarsitului in profetii 1 si 2”. se pare ca predicile acestea sunt din 1991 daca am inteles bine. sunt puti nedumerit(ca sa nu folosesc alti termeni) ca rev. gog a dat ca sigura rapirea bisericii in anul 1993 si evenimentele de la sfarsit intre anii 1997 si 2000, ultimul an fiind cel al Armaghedonului si venirea lui Iisus. suntem in 2012, cu perspective profetice sau nu…..aveti idee daca are alte predici in care se corecteaza sau, macar, incearca sa explice datele „exacte” si „biblice”(dupa cum spune in predicile mai sus mentionate) ? nu vreau sa emit judecati pripite, doar caut sa inteleg ce si cum. sa ai/aveti un an plin de binecuvantari!

  1. Dani, nu vei gasi predici in care L.G. se corecteaza, ci, din contra de la an la an, imbata credinciosii cu apa rece. Daca cineva vrea sa ma contrazica, il rog sa urmareasca ultimii sapte sau opt ani profetici a lui L.G. si sa constate singur, cu discernamant, daca au vreo relevanta. In afara un chestii generale ca,( vin vremuri grele, sau, asteptati-va anul acesta la cutare sau cutare lucru), nimic concret, povesti fara acoperire. Ultimul an profetic (2012) , îi prea de tot; povesti cu zmei, extraterestrii, francmasoni si alte aberatii conspirationiste, menite sa prosteasca lumea. Pacat de cei creduli, sunt multe lucruri importante, sau urgente de facut in Via Domnului. Toate bune.

   1. Vezi Iliută, asta-i marea problema. Ca si crestini, in loc sa ne concentram atentia asupra lucrurilor cu adevarat importante si urgente din lucrarea Domnului, ne dedicam ore si zile intregi cautand ceva nou si actual despre francmasoni (in special cei de gradul 33), Iluminattii, grupul Bilderberger si altii, de care se foloseste diavolul pentru a ne mai jefui putin din timpul pretios pe care ar trebui sa il dedicam Domnului. Crede-ma, sunt la curent cu multe din aceste lucruri, dar nu au nicio relevanta pentru un crestin. Sunt alte provocari care il asteapta, mult mai importante: evanghelizarea de la om la om, grija de frati, rugaciunea tainica, studiu biblic si multe multe altele. Incearca-le pe acestea si in câtva timp vei uita de conspirationisti. Domnul sa te binecuvânteze!

   2. corect e tot ceea ce zici dar noi ca si crestini trebuie sa punem cap la cap ceea ce se ^nt^mpla azi ^n lume cu ceea ce scrie BIBLIA sa stim ce vorbim oamenilor cu si ^n ce fel ne exprimam sa citm si ziarele ca vedem politica care se aplica si dupa toate astea poti ^ncepe o evanghelizare om la om

 2. Ascultind comedia de predica care ar fi fost invidiata chiar de Maestrul Caragiale,…Asa se explica ereziile (falsele informatii) ascultate de orbi si surzi. Predicati Adevarul Bibiliei si feriti-va de mania lui Dumnezeu.

 3. nu grele,exatraextra grele,iar alti zic,auziti „comedie de predica” daca si asta e comedie sa vi la mine sa asculti comedie de predica si dupa aia sa spui sau mai auzi „sa nu ne intereseze (vremurile si soroacele)nu ma intereseaza vremurile dar vreu sa stiu „ce si cum se maninca asa ceva” Lazar Gog e unul care spune cum se „maninca” vremurile de azi,el explica „ziarul” scrisoarea lui DUMNEZEU.

   1. LILI
    iubita Adela, ma bucur ca spui ca eu sunt „jale” pt. ca mi-ai dat ocazia sa te iubesc cand tu ma jicnesti, poate ca este bine sa recitesti comentariul meu si sa vezi cine exclama aceste cuvinte.. Dumnezeu sa te binecuvinteze cu dragoste pentru vrajmasii tai… asa ne cunoastem ca suntem ucenicii LUI.

 4. Sa-l rugam pe profesorul doctor profet si reverend Lazar Gog sa ne dea luna asta, daca se poate, caci sunt convins ca lucreaza la ciornele lor si Pespectiva profetica 2013 si 2014, caci suntem dornici sa aflam in avanpremiera ce se va mai petrece in urmatorii ani de la acest mare prorooc, mai mare chiar decat Balaam si care stie ce vorbeste, altfel nu ar fi devenit doctor in teologie si mare mester in profetie!

 5. Laud pe Domnul Hristos pt. fr. Lazar Gog. Sigur, cei care se hranesc doar cu lapte nu vor intelege niciodata predicile fr. Lazar Gog, am avut si eu astfel de stare cand am igorat asfel de predici profunde, dar m-am rugat Domnului sa ma ajute, fr. Gog este un frate spiritual, este citit, a studiat mult ( nu-l cunosc, dar am vazut aceasta din predicile dumnealui) prin predicile fr. Lazar, familia mea a primit pe D. Hristos ca Mantuitor, (sotul meu fiu de preoti ortodocsi din neam in neam) . Ati scris fraze acide la adresa fr. Gog, ma rog pt. dvs. toti care aveti astfel de gandire,ca Dumnezeul cel adevarta sa va schimbe gandurile in concordanta cu Cuvantul profund al Lui Dumnezeu, dar.. atentie>…, numai dvs. sa doriti acest lucru. Nu uitati fr. este slujitor in adevaratul sens al cuvantului, cei care-l criticati, ma si mir ca nu va este frica sa va atingeti de unsul Domnului. In ceea ce ma priveste, iubesc mult pe fr. Lazar Gog, m-asi bucura daca ar ajunge
  intr-o zi si in orasul meu Craiova. In ceea ce priveste fratii care au lasat mesajele de mai sus, ma rog ca Domnul Hristos sa va dea un duh de intelepciune si de descoperire in cunoasterea Lui. Va iubesc pe toti pt. ca vesnicia o voi petrece cu dvs., cu fr. Gog alaturi de rascumparatorul nostru Minunat DL. HRISTOS.
  LILI

  1. Lili, draga, nu stiu cum ai inteles tu, ca acel mesaj e pentru tine, eu din contra, apreciam ceea ce scriai despre fratele Gog, dar oricum daca l-am trimis din greseala tie , sau am suparat pe cineva, prin asta , i-mi cer iertare,

 6. mai oameni buni daca tot ati spus de acea predica din 1991 eu zic sa ascultati pina la capat si cu atentie ca fratele Gog spune ca daca nu o sa fie asa este doar pentru ca Dpmnul ISUS are mila de noi si mai avem inca o sansa cit despre perspectiva profetica din acest an si pentru mine a fost destul de tare dar ma impins sa cercetez si sunt sigur ca nu vorbeste prosti Domnul ISUS sa- binecuvanteze pe fratele Lazar Gog si sa ne ajute sa ne pocaim si mai inca ceva sunt sigur ca fratele Gog nu este perfect si cu siguranta are si chestii care le greseste dar sa nu uitam si el este om si noi.

 7. Bill Bara scrie; Sora Lili mesajul tau din 17 Feb a.c la adresa fr Gog fata ce ceilalti comentatori a fost superb, foarte frumos din partea ta, Domnul sa te binecuvinteze, fii pozitiva mereu fata de slujitorii Domnului si prin aceasta vei fi mereu binecuvantata de Domnul. Saul era lepadat de Domnul si David sita de lucrul acesta dar cand cei ce erau cu el ea dat ocazia sa se razbune, David il numeste pe Saul si acest uns era vinovat de pacate mari inaintea Domnului. Toti ar trebui sa vedem aceasta in slujitorii Domnului. Domnul lsus a zis celor cu pietre in mana, cine-i fara pacat sa arunce primul cu piatra. Doamne ajutane sa intelegem ca toti suntem pacatosi

  1. Cu siguranță ați ieși din context. Nu văd nicio legătură între predica fr. Gog și împrejurarea în care Saul îl urmărea pe David; sau scena în care o femeie păcătoasă, gata să fie linșată, este scăpată de Domnul Isus din mâna pârâșilor. Episcopul Gog trebuie mustrat, chiar și ˝via comentarii˝, pentru aberațiile teologice, și mai mult de-atât, pentru faptul că apelează la surse conspiraționiste, cărora le dă un fel de haină creștină, pentru a avea mai multă credibilitate. Ap. Pavel apelează la mustrare publică în cazul lui Petru și al lui Barnaba. Da, suntem cu toții păcătoși (iertați) dar asta nu ne dă dreptul să predicăm sau să vorbim orice. Mult discernământ, de asta avem nevoie.

 8. I-mi permit, in ciuda tuturor comentariilor impotriva fratelui Lazar Gog, sa va intreb pre cei care santeti impotriva celor spuse de dansul, daca a-ti studiat biblia asa cum a facut-o el, din toate domeniile, Sant crestina penticostala, si prin Harul si indurarea Domnului, ma instiinteaza in vise de noapte, si uneori prin vedenii. In anul 2010, in data de 29 decembrie am avut un vis, care m-a cutremurat, Vedeam diferite zone de pe pamant, si o voce care i-mi zicea TOTI CEI CARE NU_L AU PE DOMNUL VOR MURII Vedeam zone de pamant ramase goale, nelocuite, si am intrebat, cand va fii asta, iar vocea mi-a zis, PESTE DOUA LUNI!!Nu am urmarit, visul, dar s-a facut, ca exact peste doua luni, a inceput razboiul din Egipt, continuand cu celelalte tari arabe care nu au pe Domnul, ci cred in alti dumnezei…..Apoi, mi-am deschis ochii sintelegand visul doar cand am ascultat Profetii 2011, rostite de Lazar Gog, va rog, pentru cei care vor sa se convinga, sa asculte. Dumnezeu are multe cai de a vorbii, doar noi sa luam seama, si sa nu mai cautam greselile altora, e deajuns, ale noastre ca sa ne ocupam de ele.Fie ca Domnul sa dea intelepciune, celor care vor sa afle adevarul.

 9. ràspuns cà laza nustie raspusul cnd vine domnul isus sà nu mai cutà sà mai talmceascà lucruri profetice di bible ai grija cà calidaru maia este grasit ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s