Importanța casei lui Dumnezeu

sursă

Astăzi am stat de vorbă cu un lucrător încercat și încă odată am înțeles cât este de importantă casa lui Dumnezeu pentru noi. 

Oamenii când neglijează casa lui Dumnezeu, îl neglijează pe Dumnezeu. Personal cred că relația cu casa lui Dumnezeu este o imaginea autentică a relației cu Dumnezeu. 

Chiar dacă sunt oameni imperfecți, și cred că liderii au rol foarte important acolo, totuși mai presus de toți acolo este Dumnezeu și ea rămâne neschimbat casa lui Dumnezeu, atâta timp cât este predicat cuvântul cu sfințenie și este înălțat Hristos ca Dumnezeu, iar acea casă este închinată Lui. 

Disciplina față de casa lui Dumnezeu cred că crează o mărturie bună lui Dumnezeu în lume, copii învață să respecte pe Dumnezeu mai presus de lume, și acolo se manifestă Dumnezeu prin întreg serviciul divin. 

Rugați-vă pentru adunările voastre, slujiți adunările voastre, luptați pentru integritatea adunărilor voastre!

Cred că toți vorbitorii împotriva adunărilor lui Dumnezeu, demolează ce a construit Hristos (biserica este comunitatea celor născuți din nou, dar ea se adună într-un loc). Nu contează prea mult dacă sunt conștienți sau nu. Să urâm păcatul, dar să iubim adunarea, să ridicăm omul, dar să protejăm sfințenia casei lui Dumnezeu. 

Casa lui Dumnezeu se va chema o casă de rugăciune! Podoaba casei lui Dumnezeu este sfințenia! Aduceți toate zeciuielile voastre la casa lui Dumnezeu!

”Dacă te îngrijești de casa lui Dumnezeu, Dumnezeu se va îngriji de casa ta.” Hudson Taylor 

Să nu disprețuim casa lui Dumnezeu! Să nu ajungem să o nesocotim din pricina oamenilor, ea Îl conține pe Dumnezeu în ea. Ea aparține lui Dumnezeu, Isus a spus că unde sunt doi sau trei adunați în Numele Meu sunt și Eu în mijlocul lor. Noi nu cinstim clădirea, dar cinstim adunarea celor neprihăniți în Hristos!

Să o slujim cu sfințenie și frică de Dumnezeu! Să chemăm pe Dumnezeu în ajutor în orice chestiune cu privire la casa lui Dumnezeu. David a avut o dragoste necontenită pentru casa lui Dumnezeu și Dumnezeu i-a zidit o casă veșnică!

(Matei 16:18) ”…voi zidi Biserica Mea, și porțile Locuinței morților nu o vor birui.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s