Guvernul îşi face „blog“ de un miliard de euro

Ca sa vezi in ce directie ne indreptam 🙂 !?..

Ministerul Comunicaţiilor construieşte o pagină web în care va investi 1,2 miliarde de euro pe o perioadă de doi ani, conform declaraţiilor ministrului de resort Gabriel Sandu.

Ministerul Comunicaţiilor susţine că proiectul eRomânia reprezintă „un mijloc important de implementare a strategiei de guvernare“. Mai precis, este o interfaţă „coerentă“ şi mai ales „prietenoasă“ între administraţia publică şi cetăţean.

În acest moment, însă, portalul accesibil la adresa http://www.romania.gov.ro nu oferă niciun serviciu online, dar mai ales nu beneficiază de o variantă într-o limbă de circulaţie internaţională. La secţiunea contact, surpriză! Guvernanţii ne demonstrează că ştiu limba engleză. Aşa că aici suntem întâmpinaţi de un blog în engleză, dar nu există niciun număr de telefon pentru eventuale informaţii.

Cititi mai mult pe Adevarul

Un gând despre „Guvernul îşi face „blog“ de un miliard de euro

  1. Sa dam ” Cezarului cele ce sunt ale Cezarului”si lui Dumnezeu cele ce sunt a lui Dumnezeu.
    Lasati-i sa-si faca blog, ca au de unde. Ca vor discuta cu neica nimeni pe el, este fix optiunea lor. Ce nu s-a inteles? Noi suntem cei in criza, nu ei. Ei doar gasesc solutii de miliarde pt iesirea din criza a acestui popor. Si daca tot o fac pentru noi, atunci noi suntem si cei care trebuie sa platim impozite majorate si sa ingrosam randurile disponibilizatilor. Asta da solutie de iesire din criza! Din criza lor eventual, ca intr-a noastra ne afundam tot mai tare. Dar nu ne plangem ca ne dau in schimb spectacol gen Riti si Udrea(nici nu merita sa mai fac pomenire de spectacole gen Madona, cat si pt ce se investeste?), doar doar n-om simti asa de rau traiul zilnic.
    Nu trebuie sa-i dispretuim, doar sa ne fie mila de ei ca sunt pusi sa faca ceva la ce nu se pricep. Ma gandesc ca si deasupra lor rasare acelasi soare, doar ca ei se bronzeaza in timp ce noi ne ardem. Glumesc.
    Fara Dumnezeu nu poti face nimic. Asa ca, sa nu ne miram. Or fi avand ei bune intentii dar inca nu stiu ca nu poti sluji si lui „mamona si lui Dumnezeu”.
    Sa ne rugam pentru ei sa le de-a Dumnezeu intelepciune.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s