Dumnezeu in dragostea Lui, nu va mai putea de veselie pentru tin

222303084a1704fc951a8

Cu totii simtim uneori ca nu ne ridicam la inaltimea asteptarilor lui Dumnezeu si ca, astfel, Dumnezeu este suparat pe noi. Cand ceva nu este in regula, este usor sa gandim: „De ce imi face Dumnezeu mie asa ceva? De ce mi se intampla aceste lucruri? Acest mod de gandire distorsioneaza adevarata imagine a Tatalui nostru ceresc. Trebuie sa incetam sa consideram ca Dumnezeu este pus pe razbunare si pe cearta. El este drept, dar dreptatea lui este satisfacuta prin sangele varsat de Iisus. Tot ce ramane este mila si harul Sau. Ar trebui sa stim ca Dumnezeu nu este suparat pe noi, ci nu mai poate dupa noi.

„Domnul Dumnezeul tau este in mijlocul tau, ca un viteaz care poate ajuta; se va bucura de tine cu mare bucurie, va tacea in dragostea Lui, si nu va mai putea de veselie pentru tine” Tefania 3,17

NU uita, tu esti neprihanit prin sangele lui Iisus. Neprihanirea ta – sau starea ta placuta inaintea lui Dumnezeu – nu este bazata pe ceva ce ai facut sau nu au facut tu. Ceea ce faci tu este doar recunostinta, multumire, inchinare.

„El a fost facut de Dumnezeu pentru noi intelepciune, neprihanire..” 1Corinteni 1, 30.

Daca Dumnezeu s-ar uita la neprihanirea noastra, ar trebui sa recunoastem ca Dumnezeu nu ar putea primi in Cer nici chiar pe Moise, David sau Pavel. Si daca aveti indoieli va pot dovedi.

Sa fiti binecuvantati!

2 gânduri despre „Dumnezeu in dragostea Lui, nu va mai putea de veselie pentru tin

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s