7 gânduri despre „Spune NU homosexualității!!

  1. DRAGUL MEU FLORIN,ITI MULTUMESC PENTRU ACEST NOU MESAJ PE CARE NI L-AI TRIMIS!! DA,SPUNEM UN NU HOTARAT IMPOTRIVA HOMOSEXUALITATII,SI CHIAR UN NU HOTARAT,STIIND BINE CA ESTE O MARE URACIUNE INAINTEA DOMNULUI!!DAR CASATORIILE INTRE HOMOSEXUALI DATI-MI VOIE CA NU CRED CA SE VA INTAMPLA IN TOATE STATELE UNIUNII EUROPENE,S-AU POATE CHIAR IN NICI UNUL!!INTR-ADEVAR EU CRED CA DACA NE VOM RUGA ASA CEVA NU SE VA INTAMPLA,SI EU SUNT SIGUR CA NU SE VA INTAMPLA!! DAR TREBUIE SA-I IUBIM SI PE HOMOSEXUALI,CU O DRAGOSTE NEMARGINIT DE MARE,DRAGOSTEA DOMNULUI NOSTRU ISUS CHRISTOS!!NOI NU TREBUIE SA URAM PE NIMENI,INDIFERENT DE APUCATURILE SEXUALE PE CARE LE ARE!!ASA ESTE,ACEASTA MARE URACIUNE CARE ESTE HOMOSEXUALITATEA,ESTE CAT SE POATE DE LEGALA IN TARILE DIN U.E.,DAR CASATORIILE IMI ESTE DESTUL DE GREU SA CRED CA SE VOR LEGALIZA!! NOI TREBUIE SA NE RUGAM,SI TOTODATA SA-I IUBIM SI PE HOMOSEXUALI!!PACEA DOMNULUI NOSTRU ISUS CHRISTOS,SI SLAVIT SA FIE NUMELE DOMNULUI NOSTRU!! HALELUIA DRAGUL MEU FLORIN,SI NUMAI BINE!!

  2. Gabriel, in Olanda se casatoresc religios de vreo 10 ani si cred ca au voie si civil,in Norvegia, Belgia, Danemarca (a fost prima tara care a legalizat casatoria intre oameni de acelasi sex) este legal; In America, in statele Massachusetts si California e legal de anul trecut si rerspectiv anul acesta. Din pacate legalizarea casatoriei homosexualilor creste destul de rapid. A fost greu pana a existat un precedent – de acum incolo oricat ne-am dori noi, nu mai putem face multe. Pe mine ce ma ingrozeste cel mai tare este ca asemenea cupluri vor sa-si contruiasca familii si sa aiba copii – ma cutremur la viata copiilor acelora, ce vad ei de mici – cu puritatea aceea nedescris de naiva si de frumoasa. Ma ingrozeste ideea si ma atinge pana in maduva oaselor.

  3. Ai zis bine Mariutza, ce vad ei de mici aceea ii formeaza, cred ca asa se pregateste generatia lui Antihrist. Nu vreau sa fiu apocaliptic, dar copii aceia vor fi de la standardul acela in jos. Ma gandesc oare ce ar putea sa mai fie?

  4. DA, TREBUIE SA NE RUGAM CA ASA CEVA SA NU SE EXTINDA!! DRAGA MARIUTZA SA NU GENERALIZAM,SUNT DEOCAMDATA DOAR LOCURI IZOLATE,IN LEGATURA CU LEGALIZAREA CASATORIILOR!!EU CE POT SA SPUN, AM INCREDERE IN DOMNUL,CA NU-I VA INGADUI SATANEI MAI MULT!!

  5. NU HOTARAT HOMOSEXUALITATI. Este o uraciune in fata lui Dumnezeu. Ai dreptate frate Florin asa se pregateste generatia lui Anticrist. Eu ce sa spun? Citez cateva versete din Sfanta Scriptura pe care le cunoasteti foarte bine: Geneza 2:24 ,,Domnul va lasa pe tatal sau si pe mama sa si se va lipi de de nevasta sa si se vor face un singur trup.,,. Stim bine ce s-a intamplat cu Sodoma si Gomora in Geneza 19:1-28, care aveau aceste obiceiuri. Domnului nu i-a placut aceste obiceiuri ale celor din Sodoma si Gomora, Geneza 18:20 ,,Si Domnul a zis:,,Strigatul impotriva Sodomei si Gomorei s-a marit, si pacatul lor, intr-adevar, este nespus de greu.,, . De aceea Iuda in Iuda 1:7 ne spune: ,, Tot asa, Sodoma si Gomora si cetatile dimprejurul lor, care se dadusera ca si ele la la curvie si au poftit dupa trupurile altuia, ne stau ca o pilda, suferind pedeapsa unui foc vesnic.,,. Apostolul Pavel ne indeamna si ne invata in 1 Corinteni 7:2-3 astfel: ,,Totus, din pricina curviei, fiecare barbat sa-si aibe nevasta lui, si fiecare femeie sa-si aibe barbatul ei. Barbatul sa-si implineasca fata de nevasta datoria de sot; si tot asa sa faca si nevasta fata de barbat.,, Cum isi indeplinesc homosexuali astfel de datori? Sunt multe de spus dar ma opresc aici, fiind de acord cu Gabriel Simionovici trebuie sa ne rugam ca Dumnezeu sa lucreze si sa nu se extinda. NU HOTARAT HOMOSEXSUALITATI.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s